Dator

Välj oss när du ska köpa din dator

Vår dator är precis som mobilen och surfplattan en av våra intima ägodelar. Vi sparar våra foton där, vi spelar och tittar på film på dem och vi jobbar med dem. Det är svårt att föreställa sig ett liv idag utan en dator. Datorn är grundpelaren i vårt samhälle idag och det är viktigt på många punkter att man vet med sig att man får ett bra exemplar med sig hem eller till jobbet då man bestämt sig för att köpa den där nya datorn. Vi hjälper dig hitta rätt här!

Mest kompetenta teamet i Sverige

Vi slår oss gärna om bröstet och skryter lite om hur bra vi är på att laga mobiler, surfplattor och om våra affärssamarbeten. Vi har ett tekniskt väldigt kunnigt team och många fördelaktiga kanaler för våra återförsäljningsprodukter. Huvudverksamheten hos oss har länge varit just reparationer – ända sedan vi öppnade våra lokaler 2013. Därför kan ni känna er säkra i att vi vet vilka datorer som levererar både prestanda och hållbarhet och vilka datorer som inte gör det. Vårt utbud av datorer är endast ur toppklassen.

Vi har alla typer av datorer

Vi har alla typer av datorer. Letar du efter något till hemmet, eller en maxad gaming-dator? Behöver du något till jobbet, något som är pålitligt och tåligt att bära med sig på tåget eller i bilen? Vi har bärbara datorer liksom stationära datorer för alla ändamål. Vi huserar PC såväl som Mac. Letar du efter mer prestanda eller en mer ekonomisk enhet? Beroende på märket så erbjuder vi de flesta typerna. Här kommer en kortfattad lista:

·         Arbetsstation

·         Stationär hemdator

·         Speldator

·         Minidator

 

·         Bärbar arbetsstation

·         Bärbar hemdator

·         Gaming dator

·         Ultraportabel

 

·         2-i-1 datorer

·         Chromebook

·         Studiodator

·         Serverdator

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.